Samarbeten

Samarbeten

Eftersom Rickard Frank Studio tror på samarbete och förändring har vi en filosofi att verka och förändras tillsammans med andra.

Tärnsjö Garveri, Urskog och Ribes läder

Rickard Frank Studio har designat en limiterad kollektion armband framtagen i samarbete med bl a Tärnsjö Garveri, Urskog och Ribes Läder. Målet har varit att ta fram en accessoar som är fin idag och blir ännu finare med åren. Något som håller lika länge som ett minne.

Designidén är lika enkel som utförandet är komplicerat, varje moment är gjort för hand och alla material är hållbara och av finaste kvalitet.

Läs berättelsen och köp på Frank Shop

Audacity Partners, London

Rickard Frank Studio samarbetar i utvalda uppdrag med den Londonbaserade strategi- och designbyrån Audacity Partners som drivs av den spanske innovatören Alfredo Triviño.

 

The R Collection

Som en symbol för samarbete och förändring är Rickard Frank Studios grafiska identitet ett gemensamt konstprojekt, en samling av bokstaven R.

Kollegor, konstnärer, kunder, designers, vänner m fl hjälper till att skapa fina R till samlingen som är en levande och ständigt växande utställning under instagramkontot @rickardfrankstudio.